Dials for imageswitchlayers

Have you come up with a good Moho trick? Need help solving an animation problem? Come on in.

Moderators: Fahim, Distinct Sun, Víctor Paredes, erey, Belgarath, slowtiger

Post Reply
otonal
Posts: 39
Joined: Tue Jun 05, 2012 4:44 pm

Dials for imageswitchlayers

Post by otonal » Tue May 14, 2013 4:22 pm

in a simple dials setup my imageswitch will function perfect in the action itself,with different switchkeyframes set at corrsponding bonedialpostions. if i scrub the actiontimeline the bonedial controls the imageswtiching as it should.

but back on maintimeline when i twist on the bonedial to kick in the action nothing happens., it seems the maintimeline switchlayerstatus might ovveride the action for switching.

would be so helpfull to trigger rows of images swtiching in a switchalyer via the new smartbonedials.
if i made no mistake and it is really not possible by now i strongly suggest it as a feature.
funksmaname
Posts: 3107
Joined: Tue May 29, 2007 11:31 am
Location: Nelson, New Zealand

Re: Dials for imageswitchlayers

Post by funksmaname » Tue May 14, 2013 10:41 pm

:idea: Smart bones don't currently support switch layers
otonal
Posts: 39
Joined: Tue Jun 05, 2012 4:44 pm

Re: Dials for imageswitchlayers

Post by otonal » Wed May 15, 2013 4:53 pm

you are right funks.
my perception was wrong when i wrote: "if i scrub the actiontimeline the bonedial controls the imageswtiching as it should"

now i see: the bonedials never controled it, only the switch keyframes in the actiontimeline created before where called upon while scrubbing. there never was a link to the dial smartbone.

so i guess its true and switchlayerstates ar not supported currently by smartbones. it is something i miss i would love to animate some interactive imageswitching directly on the canvas via dials
Post Reply