Audio on during playback not scrub

Discuss ideas for new features with other users. To submit feature requests to Smith Micro, please visit support.smithmicro.com

Moderators: Fahim, Distinct Sun, Víctor Paredes, erey, Belgarath, slowtiger

Audio on during playback not scrub

Postby Jkoseattle » Tue Dec 13, 2016 3:46 pm

I would like to have a setting where audio is enabled during normal playback, but not when scrubbing the timeline. I am constantly turning audio playback on and off so that when playing back at normal speed I hear the audio, but scrubbing around I do not. So there would be three settings. Audio ON; Audio OFF; Audio ON for regular playback but OFF for scrubbing.
Most of the time I'm doing music stuff. Check me out at http://www.jimofseattle.com/music.

Here is my first and so far only Moho video: https://www.youtube.com/watch?v=IBEsOZF9Ogg
Jkoseattle
 
Posts: 206
Joined: Tue Nov 08, 2016 6:39 pm

Re: Audio on during playback not scrub

Postby synthsin75 » Tue Dec 13, 2016 6:31 pm

That sounds like something a script could be written to do. A script can see if the timeline is playing and enable the audio channel. The only problem is that Moho doesn't tell scripts when it is rendering, so the audio would have to be enabled manually before export.
- Wes
ImageImageImage
User avatar
synthsin75
 
Posts: 6576
Joined: Mon Jan 14, 2008 11:20 pm
Location: Oklahoma


Return to Feature Request Discussions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest