Point Motion won't playing

Discuss Moho bugs (or suspected bugs) with other users. To report bugs to Smith Micro, please visit support.smithmicro.com

Moderators: Fahim, Distinct Sun, Víctor Paredes, erey, Belgarath, slowtiger

Point Motion won't playing

Postby master2015hp » Fri Aug 18, 2017 10:06 am

Wow, another bug! After i create a NEW ACTION with a VECTOR LAYER that doesn't bind to any bones.
after setup a simple loop by moving points here & there, when i hit PLAY button, nothing happen!!!
BUT the point motion playing just fine if i drag the slidebar on timeline!
WOW! :| serious bug!
master2015hp
 
Posts: 9
Joined: Mon Aug 14, 2017 2:59 am

Re: Point Motion won't playing

Postby hayasidist » Fri Aug 18, 2017 11:18 am

scrub the timeline in the action and the points move? but the points don't move in mainline?

check that the point motion channel is not muted (the dot beside the channel icon is red for muted; white for un-muted)

if that's not it, can you upload the file please?
User avatar
hayasidist
 
Posts: 1679
Joined: Wed Feb 16, 2011 8:12 pm
Location: Kent, England

Re: Point Motion won't playing

Postby master2015hp » Mon Aug 28, 2017 8:50 pm

Er sorry Hayasidist i didn't check this topic regularly, i thought that no one will answer. Actually it's not a Bug, it happened because i change Display Quality to Low :) haha
master2015hp
 
Posts: 9
Joined: Mon Aug 14, 2017 2:59 am


Return to Bug Discussions

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest