Problem

Discuss Moho bugs (or suspected bugs) with other users. To report bugs to Smith Micro, please visit support.smithmicro.com

Moderators: Fahim, Distinct Sun, Víctor Paredes, erey, Belgarath, slowtiger

Problem

Postby patricia3d » Tue Jul 25, 2017 11:55 am

I had a destop with win 7 and installed Moho12 and it was working
now that system is crashed
and now I am trying to install on my laptop, after the installation when I run I am getting this problem
I have reinstalled the program, but the same problem.


Image
User avatar
patricia3d
 
Posts: 726
Joined: Thu May 31, 2007 4:38 am
Location: India

Re: Problem

Postby zamasu » Tue Jul 25, 2017 1:10 pm

That's dll file missing from your computer here is link for that file :
https://www.dll-files.com/msvcr120.dll.html

Also any error with missing dll files you get just see which file is missing and find it on this site and put it in system32 folder "C:/windows/system32/" also just in any case copy it also in "C:/windows/sysWOW64"(if you have this folder I think only 64bit systems has it).
Hopefully this will help.
zamasu
 
Posts: 3
Joined: Tue Jul 25, 2017 11:38 am

Re: Problem

Postby patricia3d » Tue Jul 25, 2017 2:33 pm

Thanks for the help now the message is chnaged
Image
User avatar
patricia3d
 
Posts: 726
Joined: Thu May 31, 2007 4:38 am
Location: India


Re: Problem

Postby zamasu » Tue Jul 25, 2017 3:25 pm

patricia3d wrote:Thanks your idea clicked


First of all try running it as administrator.(probably gonna be the same error but try it..), if it doesn't work,

I would recommend installing these again:
1.net framework (newest version)
2.Re-install Microsoft Visual C++
3.Re-install DirectX
also change moho that you are running in properties--> Compatibility--> run as administrator (it has to run as administrator)
if this doesn't help try this links below:

https://www.youtube.com/watch?v=UgwPlX5uNfs

http://www.tomshardware.co.uk/faq/id-19 ... 1500992100

https://appuals.com/fix-error-0xc00007b ... correctly/

I think you should be able to solve it, if nothing works try reinstalling Moho.Hope it helps!
zamasu
 
Posts: 3
Joined: Tue Jul 25, 2017 11:38 am


Return to Bug Discussions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest