Copy & paste buttons version9

Wondering how to accomplish a certain animation task? Ask here.

Moderators: Fahim, Distinct Sun, Víctor Paredes, erey, Belgarath, slowtiger

Post Reply
withoutaclue
Posts: 26
Joined: Tue Jul 13, 2010 6:50 pm

Copy & paste buttons version9

Post by withoutaclue » Mon Apr 29, 2013 10:53 pm

Anyone know how to get the copy and paste buttons back above the timeline in version 9?

Could someone also direct me to a motion graph tutorial. I can't even see any keyframes when I switch onto the graph nevermind the Bezier thing.

Thanks to anyone that can help.
jessica951
Posts: 118
Joined: Mon Apr 25, 2011 2:04 am
Location: USA
Contact:

Re: Copy & paste buttons version9

Post by jessica951 » Sun May 05, 2013 6:17 pm

withoutaclue wrote:Anyone know how to get the copy and paste buttons back above the timeline in version 9?

Could someone also direct me to a motion graph tutorial. I can't even see any keyframes when I switch onto the graph nevermind the Bezier thing.

Thanks to anyone that can help.
You cannot get the buttons back I think. What you have to do is select the frame you need and use keyboard shortcuts ctrl C (copy) and ctrl V (paste). It's the same shortcuts you use when you want to copy and paste an object in the window so be careful when you're working.
User avatar
hammerjammer
Posts: 144
Joined: Sun May 26, 2013 10:04 pm
Location: Pittsburgh, PA

Re: Copy & paste buttons version9

Post by hammerjammer » Sun Jun 23, 2013 5:22 pm

Ya I miss those buttons down by the time line too. I think It makes workflow faster. I don't understood why they were removed. It wouldn't surprise me if even the pros who use this software daily miss it too.
Check out All of my animations on my YouTube Channel

http://www.youtube.com/user/HammerAnimation/videos

Thanks for watching!
Hammerjammer
JCook
Posts: 392
Joined: Wed Aug 04, 2004 1:28 pm
Location: Cape Cod, MA

Re: Copy & paste buttons version9

Post by JCook » Fri Jun 28, 2013 12:55 pm

Actually, it's always bugged me that I couldn't use Copy, Paste and Delete keyboard commands to manage the keyframes, like I can in every other graphics and animation program I use. I've always felt that the button-only method was a slow-down for the work flow. Seems like they could have put in both functionalities for those who want to be able to choose. But I'm glad I can now use the keyboard commands.

Jack
jessica951
Posts: 118
Joined: Mon Apr 25, 2011 2:04 am
Location: USA
Contact:

Re: Copy & paste buttons version9

Post by jessica951 » Fri Jun 28, 2013 7:21 pm

JCook wrote:Actually, it's always bugged me that I couldn't use Copy, Paste and Delete keyboard commands to manage the keyframes, like I can in every other graphics and animation program I use. I've always felt that the button-only method was a slow-down for the work flow. Seems like they could have put in both functionalities for those who want to be able to choose. But I'm glad I can now use the keyboard commands.

Jack
I agree, AS should have both.
Post Reply