cut-off bone dynamics?

Wondering how to accomplish a certain animation task? Ask here.

Moderators: Fahim, Distinct Sun, Víctor Paredes, erey, Belgarath, slowtiger

Post Reply
User avatar
umedon
Posts: 15
Joined: Wed Jun 01, 2005 4:35 pm
Location: Tokyo

cut-off bone dynamics?

Post by umedon » Mon Jun 06, 2005 6:38 am

Is it possible to cut-off bone dynamics on particular key-poses?
Because I do not want it to apply all the time.
Thanks.
梅どん
http://iimi.net
myles
Posts: 821
Joined: Sat Aug 21, 2004 3:32 am
Location: Australia, Victoria, Morwell
Contact:

Re: cut-off bone dynamics?

Post by myles » Mon Jun 06, 2005 7:02 am

Hello Umedon,
umedon wrote:Is it possible to cut-off bone dynamics on particular key-poses?
Because I do not want it to apply all the time.
Thanks.
Not yet - but Lost Marble is certainly considering it - see this thread.

Regards, Myles.
"Quote me as saying I was mis-quoted."
-- Groucho Marx
User avatar
umedon
Posts: 15
Joined: Wed Jun 01, 2005 4:35 pm
Location: Tokyo

Post by umedon » Mon Jun 06, 2005 11:39 am

If I create a switch layer, and switch between the dynamic bones layer and another one (a copy) without the dynamics applied, would it work? (for the moment).
梅どん
http://iimi.net
myles
Posts: 821
Joined: Sat Aug 21, 2004 3:32 am
Location: Australia, Victoria, Morwell
Contact:

Post by myles » Tue Jun 07, 2005 1:38 am

umedon wrote:If I create a switch layer, and switch between the dynamic bones layer and another one (a copy) without the dynamics applied, would it work? (for the moment).
Good idea! Yes, that should work. You may have to keyframe the non-dynamic layer to match the dynamic layer posiiton just before you switch, but that sounds like a good workaround.

Regards, Myles.
"Quote me as saying I was mis-quoted."
-- Groucho Marx
Post Reply