Morphing

(This forum has been closed. Please use the General Moho Discussion forum.)

Moderators: Fahim, Distinct Sun, Víctor Paredes, erey, Belgarath, slowtiger

Locked
stingslang
Posts: 19
Joined: Mon Jul 10, 2006 10:17 pm

Morphing

Post by stingslang » Sat Aug 05, 2006 4:06 am

Does Moho have support for morphing?
User avatar
Víctor Paredes
Posts: 4864
Joined: Wed Jan 26, 2005 12:18 am
Location: Ireland/Chile
Contact:

Post by Víctor Paredes » Sat Aug 05, 2006 4:39 am

no, he doesn't.
you just can create a switch layer and put inside it different vector layer with the same number of points to make something like morph.

(you must be sure that the "interpolate frames" be on)
The400th
Posts: 177
Joined: Wed Dec 22, 2004 3:51 pm

Post by The400th » Tue Aug 08, 2006 10:13 am

I disagree - the results you can get are at least as good as the morphing features in other software.

So I'd say you CAN do morphing.

PS I'm talking about vector morphing, not bitmap morphing.
User avatar
Víctor Paredes
Posts: 4864
Joined: Wed Jan 26, 2005 12:18 am
Location: Ireland/Chile
Contact:

Post by Víctor Paredes » Tue Aug 08, 2006 4:24 pm

mmmm...
ok, if you want, you can make morphing by your self...
yes, the possibilities that have your self are infinite, it's just thing of propose it. and, you know, moho is too a frame by frame animating software (if you want).
Locked