Import sequence video like bmp or tga or...

(This forum has been closed. Please use the General Moho Discussion forum.)

Moderators: Fahim, Distinct Sun, Víctor Paredes, erey, Belgarath, slowtiger

Import sequence video like bmp or tga or...

Postby Sparky » Wed Jul 12, 2006 8:04 pm

Hello..
I have a new doubt.
I try to look for in the tutorial, but say nothing about that.
I think maybe that my anwer will be negativ but I will try.
The problem is that.
I do a animation with other program (for example; flash), and export that animation like Sequence TGA o PNG, then... I go to the MOHO and import the image? or the Movie? I look for that for all program. I know that I haven't problems if I import a video file. But I need import the animation like a Swicht... Also... I most import all frames one by one? Or there is a option like Flash or Premiere that is only do one click on that option and then the program import all files?

I think the answer is No, but I hope that somebody will can tell me; YES You can!!!


Ahora lo digo en castellano, para que los cristianos nos aclaremos... por si acaso :P

El tema esta en que quiero importar una animación, pero esta esta en una secuencia de archivos TGA, o PNG, o BMP da igual... sonmuchos archivos y no son pocos. Y querría importarlo al MOHO. Imagino que debe tratarse como a una carpeta Switch y después importar ahí dentro cada una de esas imagenes... pero este proceso, ¿cabe la posibilidad que sea automático como ocurre con el flash o el premiere? ¿O voy a tener que ir importantdo cada una de las imágenes y luego buscando la forma de situarla en el momento correcto de la película?

Sospecho que la respuesta no me gustara porque será un rotundo... No puedes... pero bueno, como he dicho antes, cabe la esperanza de que si esté esa opcion y yo no la vea (vamos que si es un toro me pilla por los cuernos)

Graias de ante mano compañeros.
User avatar
Sparky
 
Posts: 16
Joined: Wed Jul 05, 2006 2:08 pm

Postby Víctor Paredes » Wed Jul 12, 2006 8:08 pm

creo que alguien escribió un script para hacer eso. lo voy a buscar.
oye, de dónde eres?
User avatar
Víctor Paredes
 
Posts: 4786
Joined: Wed Jan 26, 2005 12:18 am
Location: Ireland

Postby Lost Marble » Wed Jul 12, 2006 8:10 pm

Look at the Scripts->Image->Import Image Sequence menu command.
User avatar
Lost Marble
Site Admin
 
Posts: 2188
Joined: Tue Aug 03, 2004 6:02 pm
Location: Scotts Valley, California, USA

Postby Sparky » Wed Jul 12, 2006 8:18 pm

selgin wrote:
creo que alguien escribió un script para hacer eso. lo voy a buscar.
oye, de dónde eres?



Gracias por responder tan rápido. :)

Soy Español, o si se prefiere "apañol" dicho con voz cascada y un par cervecitas de más :P

¿Por?

Thanks Admin. Very fast and very exact. How I have wrote in spanish: If it is a bull, then take me. (I don't know how is that in english, but I think you can understan) Thanks other time. :D
User avatar
Sparky
 
Posts: 16
Joined: Wed Jul 05, 2006 2:08 pm


Return to Moho 5

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests