Search found 16 matches

by Blackhawk1
Tue Apr 12, 2016 8:19 pm
Forum: General Moho Discussion
Topic: Transparent Background NOT rendering!
Replies: 9
Views: 1381

Re: Transparent Background NOT rendering!

FIRST, let me state, I will NOT be exporting as PNG image sequences. I don't have a way to string the PNG image sequence together... I'm using Sony Movie Studio Platinum 12 Sony Movie Studio should be able to import a 32-bit PNG image sequence. You can write out a movie file from there after import...
by Blackhawk1
Tue Apr 12, 2016 7:50 am
Forum: General Moho Discussion
Topic: Transparent Background NOT rendering!
Replies: 9
Views: 1381

Re: Transparent Background NOT rendering!

synthsin75 wrote:2. What program? I think some require certain settings to import video with transparency.
I'm using Sony Movie Studio Platinum 12
by Blackhawk1
Tue Apr 12, 2016 3:43 am
Forum: General Moho Discussion
Topic: Transparent Background NOT rendering!
Replies: 9
Views: 1381

Re: Transparent Background NOT rendering!

1. Do you have an area of the output area that is not covered by any shape or image? 2. Have you imported the QT MOV back into AS to verify it doesn't have transparency 3. Have you tried with premultiply alpha disabled & enabled? 1. There isn't any background image I'm using. Just a character on th...
by Blackhawk1
Tue Apr 12, 2016 3:23 am
Forum: General Moho Discussion
Topic: Transparent Background NOT rendering!
Replies: 9
Views: 1381

Transparent Background NOT rendering!

I've browsed the boards in search of how to export an animation with a transparent background. I've found some explanations, but I'm still having problems. FIRST, let me state, I will NOT be exporting as PNG image sequences. I don't have a way to string the PNG image sequence together. I want this t...
by Blackhawk1
Sun May 10, 2015 3:03 am
Forum: How Do I...?
Topic: Needing to change the scrub setting for the timeline!
Replies: 6
Views: 776

Re: Needing to change the scrub setting for the timeline!

Well, that SUCKS! They need to switch it back. I don't like to have to hold down a key while I'm setting keyframes every 3-6 keyframes in an entire animation.
by Blackhawk1
Sat May 09, 2015 12:08 am
Forum: How Do I...?
Topic: Needing to change the scrub setting for the timeline!
Replies: 6
Views: 776

Re: Needing to change the scrub setting for the timeline!

Hey folks, I'm still needing some help with this! Is this setting something that can be changed, or not?
by Blackhawk1
Wed Apr 22, 2015 3:54 am
Forum: How Do I...?
Topic: Poser morphs in AS10
Replies: 1
Views: 356

Re: Poser morphs in AS10

Still needing to know! Anyone out there have an answer for me?
by Blackhawk1
Wed Apr 22, 2015 3:48 am
Forum: How Do I...?
Topic: Needing to change the scrub setting for the timeline!
Replies: 6
Views: 776

Needing to change the scrub setting for the timeline!

How do I go about changing the settings in AS10 so I can jog/scrub one frame at a time with the mouse wheel, like you could in AS8? As it is, the default setting makes it so I have to hold down the 'alt' key while using the mouse wheel to scrub back and forth frame by frame. How do I change it so I ...
by Blackhawk1
Mon Apr 13, 2015 12:12 am
Forum: How Do I...?
Topic: Poser morphs in AS10
Replies: 1
Views: 356

Poser morphs in AS10

When importing a Poser scene/character with morphs, (for example, a face with different mouth positions) can the morphs be manipulated in AS10 like a switch layer? If I'm wanting to do some lip syncing with morphs I created in Poser, can I do that in AS10?
by Blackhawk1
Mon Apr 13, 2015 12:09 am
Forum: How Do I...?
Topic: Poser Scene/Character not moving!
Replies: 1
Views: 410

Poser Scene/Character not moving!

So, I've imported a Poser scene into my project, and animate it as usual. Keyframes are placed where necessary. All the stuff I need to do (at least I hope). BUT, when I render the animation, the Poser character does NOT move. It renders out the entire animation the way I asked with all the other AS...
by Blackhawk1
Sun Apr 12, 2015 11:52 pm
Forum: General Moho Discussion
Topic: HELP! Just upgraded to AS10! Having issues!
Replies: 7
Views: 980

Re: HELP! Just upgraded to AS10! Having issues!

Nicohk92 wrote:Just in case, are you sure the animation is on the mainline.
Not exactly sure what you are referring to here. Please elaborate.
by Blackhawk1
Wed Apr 08, 2015 12:15 am
Forum: General Moho Discussion
Topic: HELP! Just upgraded to AS10! Having issues!
Replies: 7
Views: 980

Re: HELP! Just upgraded to AS10! Having issues!

Thanks for the replies. I'll work on what was suggested.

HOWEVER, I'm still needing help with #1.... Poser scene character not moving when exporting the movie.
by Blackhawk1
Wed Apr 01, 2015 2:55 am
Forum: How Do I...?
Topic: 3-D character/shape to NOT stretch?
Replies: 1
Views: 341

3-D character/shape to NOT stretch?

How do I get a 3-D character to NOT stretch out of shape when moving toward the edges of the animation window? Every character or shape I have in ASP stretches like it's being viewed through a fish-eye lens the closer it moves away from the center of the stage. Any way to get this to NOT happen with...
by Blackhawk1
Wed Apr 01, 2015 2:49 am
Forum: General Moho Discussion
Topic: HELP! Just upgraded to AS10! Having issues!
Replies: 7
Views: 980

Re: HELP! Just upgraded to AS10! Having issues!

OH! And I forgot to mention, ASP10 is pointing to Poser Pro 2014 as needed.
by Blackhawk1
Wed Apr 01, 2015 2:38 am
Forum: General Moho Discussion
Topic: Importing Poser to AS10 problem
Replies: 13
Views: 4063

Re: Importing Poser to AS10 problem

Here's MY issue with AS10... 1. I can import a Poser scene just fine and am able to animate it on the time line, and set keyframes. BUT, when I export the animation, the poser character that I just animated does NOTHING. It remains in the frame 1 position for the entire animation. What am I doing wr...